Massatge bioenergètic

El massatge bioenergètic és una invitació a estar present sense fer res. Rebre'l et permet reconèixer i alliberar tensions corporals, mentals i emocionals, i deixar-te portar per gaudir del diàleg físic i energètic entre tu i el terapeuta.

En aquest massatge, des de la relaxació profunda i l'acompanyament, accedeixes a espais interns que sovint queden oblidats. La persona que rep el massatge s'estira a la camilla, amb roba, i el massatgista facilita que les tensions puguin ser reconegudes i alliberades mitjançant la respiració i tocs subtils al cos físic-energètic.

El massatge bioenergètic intenta restablir l'equilibri intern i la saviesa del propi cos per sanar-se.

massatge bioenergetic

Durada del massatge:  60 minuts

Preu: 40 € - Pack de 3 massatges: 100 €. Primer massatge: 30€

Ubicació: a concretar amb el client. Sales de massatge a Gràcia, Hospital Clínic i Plaça Sanllehy.

El massatge bioenergètic:

El massatge bioenergètic et permet:

  • Millorar la capacitat de viure amb presència i plenitud
  • Descobrir nous matisos corporals, emocionals i mentals
  • Reconèixer i alliberar emocions reprimides
Facilita:
bioenergetica barcelona
Víctor Cors
Terapeuta bioenergètic

Testimonis dels massatges

Exquisito, cuidadoso, respetuoso, sutil, amoroso, profundo, revelador, esencial; así es como describiría yo un masaje bioenergético con Víctor. Fue un contacto de almas en el que pude trascender el dolor de ese momento y contactar con una felicidad explícita. Es un masaje que abre otra percepción de la vida que va más allá del plano meramente físico. Muy recomendable
testimoni-bioenergetica-barcelona
Núria Contreras
Presència, sensibilitat, silenci. Amb en Víctor m'he sentit acompanyat i sostingut sense judici, m'ha permès connectar amb la força que sorgeix en la interrelació entre homes. Molt recomanable.
opinion-bioenergetica-barcelona
Carles Pons
Amb el massatge vaig sentir que feia lloc, que feia neteja i ordre. Que algú et pugui acompanyar, amb tendresa i respecte, a observar, atendre i integrar el que has anat amagant sota l'alfombra, perquè no ho has pogut afrontar tota sola sigui pel que sigui, em sembla preciós i admirable. Una experiència que sens dubte t'allibera i et dona pau, que fa que la teva mirada torni a ser més lleugera i alegre. Gràcies Víctor!
opinio-bioenergetica-barcelona
Anaïs Pineda

25% de descompte en el primer massatge

Demana hora o més informació:

Massatges