Bioenergètica Barcelona: sessions setmanals en grup

BIOENERGÈTICA-MOVIMENT CORPORAL

Beneficis principals

Continguts

Adquireix l'hàbit de cuidar-te

Aquest mòdul de 8 sessions és un espai compartit on ens atenem i ens cuidem, alhora que ens dotem de certes eines per al benestar físic, mental i emocional. Cuidar-te et convida a la lentitud i a l’atenció als detalls.

De forma natural i a través de l’exploració des del moviment, la respiració i el tacte conscients, ens endinsem en un viatge de reconeixement i sensibilització corporal des d’on serem més capaços de dialogar amb nosaltres mateixos, amb l’entorn i amb els altres.

Informacions pràctiques

Dates i horari:

Els dilluns cada quinze dies

Aportació:

45€ al mes. 25€ sessió solta

Sessió de presentació:

18 Octubre 2021

Localització:

Rambla, 62, Sabadell

Places limitades. Reserva ara!

Modul_Cuidarte

TERÀPIA CORPORAL BIOENERGÈTICA

Vine i desperta el cos!

bioenergetica barcelona

Beneficis principals

Continguts

Descobreix el poder transformador del teu cos

Amb l’ús d’activitats d’expressió corporal, exercicis de bioenergètica clàssica i elements moderns de la bioenergètica, ens endisem a un viatge per a recobrar la corporalitat a partir de l’exploració individual i grupal.

En aquestes sessions treballem aspectes molt importants del cos, com la tonicitat, l’energització, el desbloqueig i la flexibilitat, amb la intenció de poder anar reconeixent diferents matisos en les nostres sensacions i emocions.

Testimonis de les sessions:

Les sessions de Bioenergètica facilitades per en Víctor i en Marc són el més semblant a viure, sentir, obrir-se i alliberar el nostre cor. Les seves propostes dinàmiques, la música amb què acompanyen la sessió, l'energia del grup i, sobretot, el cor i el coratge que hi posen, fan que la experiència et quedi gravada per sempre i que l'integris totalment en el teu camí de vida.
Leo
Massatgista i acupuntor
Gràcies a la Bioenergètica em vaig adonar que sovint m'amagava sentiments a mi mateixa i als altres. Ha estat com descobrir tot un ventall de sensacions i emocions que necessitaven sortir, ser viscudes, perquè una part de mi es pogués desbloquejar i tornar a un estat de calma. El Marc i el Víctor m'han guiat perquè aprengui a sentir la vida enlloc de només "passar-hi de puntetes".
Carolina
Traductora

Informacions pràctiques

Dates i horari:

En aquests moments no hi ha dates previstes. 

Veure opció Cicle CuidArte

Places limitades. Reserva ara!

Contacta