Equip Espai viu x a adolescents

Inma Viguera             

Llicenciada en Filología hispànica a la UB, amb estudis d’interpretació teatral (Col·legi del teatre) i de contacontes. Formació en lectura professional i experiència professional en tasques d’edició. Cofundadora de l’editorial Adicciones Porquesí. Actualment, acompanyament com a coach de creació literària. Terapeuta en bioenergètica (Centre Mayéutika) i col·laboradora al programa Celebra la vida de Radio Terrassa. Com a docent a secundària i batxillerat, ha desenvolupat el  projecte Emocionario, on es creen cançons a partir de l’exploració emocional. 

Víctor Cors

Llicenciat en música (Liceu de Barcelona), formació i experiència en educació en el lleure infantil i juvenil i en educació medi-ambiental. Format en dinàmiques i tècniques de treball en equip (Universitat de València), en gestió de conflictes i en eines de treball com la dansa, l’expressió i el conte. Actualment, docent a secundària amb 12 anys d’experiència, terapeuta en bioenergètica pel centre Mayéutika i Practitioner de Flors de Bach pel centre Bach d’Anglaterra. Cofundador d’Espai Bio, Educació i Salut.

Eulalia Padró

Docent de secundària durant més de 7 anys, formada en teràpia gestalt (Institut Gestalt), pedagogia sistèmica (Institut Gestalt), psicoteràpia integrativa en el programa SAT de Claudio Naranjo, teràpia bioenergètica (amb el terapeuta Ferran Pascual) i en Salut mental en situacions de violència política (Grupo de Acción Comunitaria de Madrid). Actualment, estudiant de psicologia per la UOC, membre de l’associació Teràpia a l’abast, que ofereix acompanyament a persones en risc d’exclusió, i treball d’incidència política en l’àmbit de drets humans.