Qui som

El projecte Espai Bioenergètic neix des del desig d’apropar el treball corporal a les persones. Les propostes que oferim van dirigides a qui desitja adquirir més recursos per a una vida més plena. A qui aposta per que els canvis són possibles. A qui li interessa relacionar-se amb si mateix i els altres d’una forma més conscient i natural.

La nostra missió és facilitar el reconeixement i la integració de les realitats corporal, emocional, mental i espiritual.

Terapia Bioenergetica Barcelona

Marc Coll

La meva primera aproximació al món de les teràpies alternatives i el desenvolupament personal va ser arran de fer la formació de Practitioner en PNL a l’Institut Gestalt de Barcelona. Vaig descobrir que era una formació totalment vivencial i que l’experiència d’aprenentatge m’ajudava a canviar aspectes molt importants de la meva anterior feina com a professor de secundària.

Tot seguit vaig cursar el Màster en PNL i al cap d’uns anys vaig formar part de la primera promoció del Màster en Hipnosi Ericksoniana i PNL.

Durant aquella etapa va néixer en mi la necessitat d’iniciar un procés profund d’autoconeixement, i per això vaig decidir entrar a formar-me en Teràpia Gestalt a l’Institut Gestalt de Barcelona. També sóc terapeuta de Bioenergètica pel Centre Mayéutika de Barcelona, i m’he format en TCI (Teràpia corporal integrativa) a l’Espai Gestalt i en risoteràpia a La Escuela de Desarrollo Humano. M’he endinsat en el món de la meditació Vipassana i estic en el procés SAT de Claudio Naranjo.

IMG_4051

Víctor Cors

Fa uns quinze anys vaig començar a prendre contacte amb diferents teràpies alternatives, alhora que exercia com a professor de música a secundària. Sóc terapeuta de bioenergètica certificat pel Centre Mayéutika de Barcelona i Practitioner de Flors de Bach, acreditat pel centre Bach d’Anglaterra. A més de ser practicant de taitxí, he participat en formacions de teràpia del so, risoteràpia, personatges, contacontes i bols de quars.

Vaig créixer amb ganes de conèixer, i desitjós d’integrar allò del que em sentia formar part: la natura, les persones, l’art… Veig la vida i les persones com un misteri del qual anem descobrint petits fragments. Tots transitem un camí de reptes i oportunitats del que podem participar de manera conscient i creativa.

Actualment exerceixo com a terapeuta de bioenergètica acompanyant processos grupals i individuals, ajudant així a les persones a trobar una nova connexió entre les diferents parts de si mateixes: reunint cos i emoció, cor i ment.

Experimenta des de casa alguns dels beneficis del treball corporal conscient amb el vídeo '15 minuts per reconnectar amb el cos'.