Taller “Alquímia corporal: moviment, so i expressió”

En aquest taller de bioenergètica et proposem un recorregut per retornar al cos l’equilibri i la capacitat per ajustar-se i adaptar-se facilitant el canvi.

Quan estem en la flexibilitat del canvi, aprofitem de manera òptima els nostres recursos i capacitats, així com els de l’entorn. Funcionant així, tota energia queda disponible i en una millor disposició per a allò que es requereix a cada moment: acció o repòs.

A través del moviment acompanyat de la música ens acostarem a diferents expressions que ens permetin vivenciar i integrar diversos aspectes de la nostra naturalesa.

Informació d'interès:

DATA: un dissabte per determinar

HORARI: per determinar

ADREÇA: Carrer de la Perla 30, Gràcia, Barcelona (centre El camino de Tanit). Metro: Gràcia FGC, Joanic L4, Fontana L3

bioenergetica barcelona
bioenergetica barcelona
Bioenergetica Barcelona

Testimonis de les sessions de bioenergètica:

Les sessions de Bioenergètica facilitades per en Víctor i en Marc són el més semblant a viure, sentir, obrir-se i alliberar el nostre cor. Les seves propostes dinàmiques, la música amb què acompanyen la sessió, l'energia del grup i, sobretot, el cor i el coratge que hi posen, fan que la experiència et quedi gravada per sempre i que l'integris totalment en el teu camí de vida.
Leo
Massatgista i acupuntor
Gràcies a la Bioenergètica em vaig adonar que sovint m'amagava sentiments a mi mateixa i als altres. Ha estat com descobrir tot un ventall de sensacions i emocions que necessitaven sortir, ser viscudes, perquè una part de mi es pogués desbloquejar i tornar a un estat de calma. El Marc i el Víctor m'han guiat perquè aprengui a sentir la vida enlloc de només "passar-hi de puntetes".
Carolina Colomé
Traductora

Més informació i propostes:

Formulari per a centres