Taller de Bioenergètica “Mou-te i allibera’t”

Fes una pausa, fes bio!

Des de la bioenergètica et proposem un taller per harmonitzar diferents parts de tu, per retornar a l’equilibri allò que anomenem polaritats. Sovint ens trobem en moments on ens ve de gust l’activitat però alhora cert repòs; o amb ganes de compartir però també de donar-nos cert espai.

Aquesta proposta és per a aquelles persones que desitgin viure una experiència des de la bioenergètica i el moviment corporal per tornar a recuperar l’equilibri vital.

Des de la visió del yin yang i amb moviments de diferent tipus activarem l’energia vital i donarem sortida a l’excés de càrrega o de tensió, i també donarem l’espai i l’atenció necessaris per connectar amb l’escolta del cos.

Informació d'interès:

DATA: un dissabte per determinar

HORARI: per determinar

ADREÇA: carrer Perla 30, GràciaBarcelona (centre El camino de Tanit). Metro: Gràcia FGC, Joanic L4, Fontana L3

bioenergetica barcelona
bioenergetica barcelona
Bioenergetica Barcelona

Testimonis de les sessions de bioenergètica:

Les sessions de Bioenergètica facilitades per en Víctor i en Marc són el més semblant a viure, sentir, obrir-se i alliberar el nostre cor. Les seves propostes dinàmiques, la música amb què acompanyen la sessió, l'energia del grup i, sobretot, el cor i el coratge que hi posen, fan que la experiència et quedi gravada per sempre i que l'integris totalment en el teu camí de vida.
Leo
Massatgista i acupuntor
Gràcies a la Bioenergètica em vaig adonar que sovint m'amagava sentiments a mi mateixa i als altres. Ha estat com descobrir tot un ventall de sensacions i emocions que necessitaven sortir, ser viscudes, perquè una part de mi es pogués desbloquejar i tornar a un estat de calma. El Marc i el Víctor m'han guiat perquè aprengui a sentir la vida enlloc de només "passar-hi de puntetes".
Carolina Colomé
Traductora

Mes informació i propostes:

Formulari per a centres