Taller de Bioenergètica “Recupera el poder creatiu”

T’és senzill respondre d’una manera creativa i variada a les diferents situacions i relacions? Et sents connectat/da amb el teu poder creatiu o tendeixes a deixar-te portar per persones i circumstàncies?

En aquest taller explorem des del cos la creativitat, la flexibilitat, la capacitat de generar canvis, la por al descontrol i la possibilitat d’elegir, per a reconnectar-nos amb el goig del canvi creatiu.

Aquesta experiència et pot ajudar a retrobar-te amb el teu poder creatiu, amb la capacitat de generar canvis desitjats i amb la capacitat de relacionar-te en igualtat d’una forma sana i diversa.

Bioenergetica Barcelona

Informació d'interès:

DATA: un dissabte per determinar

HORARI: per determinar

ADREÇA: Carrer de la Perla 30, GràciaBarcelona (centre El camino de Tanit) – Metro: Gràcia FGC, Joanic L4, Fontana L3

Testimonis de les sessions de bioenergètica:

Les sessions de Bioenergètica facilitades per en Víctor i en Marc són el més semblant a viure, sentir, obrir-se i alliberar el nostre cor. Les seves propostes dinàmiques, la música amb què acompanyen la sessió, l'energia del grup i, sobretot, el cor i el coratge que hi posen, fan que la experiència et quedi gravada per sempre i que l'integris totalment en el teu camí de vida.
Leo
Massatgista i acupuntor
Gràcies a la Bioenergètica em vaig adonar que sovint m'amagava sentiments a mi mateixa i als altres. Ha estat com descobrir tot un ventall de sensacions i emocions que necessitaven sortir, ser viscudes, perquè una part de mi es pogués desbloquejar i tornar a un estat de calma. El Marc i el Víctor m'han guiat perquè aprengui a sentir la vida enlloc de només "passar-hi de puntetes".
Carolina Colomé
Traductora

Més informació i propostes:

Formulari per a centres