Taller de Bioenergètica “Explora els 5 sentits”

Cada òrgan de percepció del nostre cos (ulls, oïdes, pell, nas, llengua, etc.) està relacionat directament amb un òrgan intern i el seu tipus d’energia. Et proposem una experiència per descobrir aquesta relació i aprofundir en les seves percepcions.

La música serà un dels fils conductors de l’experiència, així com també elements físics, el tao i la visualització.

Aquest taller et resultarà especialment interessant si acostumes a sobrementalitzar els successos, i et costa percebre l’armonia i la bellesa inherents en tot el que és present a dins teu i al teu voltant.

Terapia Bioenergetica Barcelona

Informació d'interès:

DATA: un dissabte per determinar

HORARI: per determinar

ADREÇA: Carrer de la Perla 30, GràciaBarcelona (centre El camino de Tanit) – Metro: Gràcia FGC, Joanic L4, Fontana L3

bioenergetica barcelona
bioenergetica barcelona
Bioenergetica Barcelona

Testimonis de les sessions de bioenergètica:

Les sessions de Bioenergètica facilitades per en Víctor i en Marc són el més semblant a viure, sentir, obrir-se i alliberar el nostre cor. Les seves propostes dinàmiques, la música amb què acompanyen la sessió, l'energia del grup i, sobretot, el cor i el coratge que hi posen, fan que la experiència et quedi gravada per sempre i que l'integris totalment en el teu camí de vida.
Leo
Massatgista i acupuntor
Gràcies a la Bioenergètica em vaig adonar que sovint m'amagava sentiments a mi mateixa i als altres. Ha estat com descobrir tot un ventall de sensacions i emocions que necessitaven sortir, ser viscudes, perquè una part de mi es pogués desbloquejar i tornar a un estat de calma. El Marc i el Víctor m'han guiat perquè aprengui a sentir la vida enlloc de només "passar-hi de puntetes".
Carolina Colomé
Traductora

Més informació i propostes:

Formulari per a centres