Massatge bioenergètic

El massatge bioenergètic és una invitació a estar present sense fer res. Rebre’l et permet reconèixer i alliberar tensions corporals, mentals i emocionals, i deixar-te portar per gaudir del diàleg físic i energètic entre tu i el terapeuta.

En aquest massatge, des de la relaxació profunda i l’acompanyament, accedeixes a espais interns que sovint queden oblidats. La persona que rep el massatge s’estira a la camilla, amb roba, i el massatgista facilita que les tensions puguin ser reconegudes i alliberades mitjançant la respiració i tocs subtils al cos físic-energètic.

El massatge bioenergètic intenta restablir l’equilibri intern i la saviesa del propi cos per sanar-se.

massatge bioenergetic

Durada del massatge:  60 minuts

Preu: 40 € – Pack de 3 massatges: 110 €. Primer massatge: 30€

Ubicació: Sabadell.

El massatge bioenergètic:

El massatge bioenergètic et permet:

Facilita:
bioenergetica barcelona
Víctor Cors
Terapeuta bioenergètic

Testimonis dels massatges

Exquisito, cuidadoso, respetuoso, sutil, amoroso, profundo, revelador, esencial; así es como describiría yo un masaje bioenergético con Víctor. Fue un contacto de almas en el que pude trascender el dolor de ese momento y contactar con una felicidad explícita. Es un masaje que abre otra percepción de la vida que va más allá del plano meramente físico. Muy recomendable
Núria Contreras
Presència, sensibilitat, silenci. Amb en Víctor m'he sentit acompanyat i sostingut sense judici, m'ha permès connectar amb la força que sorgeix en la interrelació entre homes. Molt recomanable.
Carles Pons
Amb el massatge vaig sentir que feia lloc, que feia neteja i ordre. Que algú et pugui acompanyar, amb tendresa i respecte, a observar, atendre i integrar el que has anat amagant sota l'alfombra, perquè no ho has pogut afrontar tota sola sigui pel que sigui, em sembla preciós i admirable. Una experiència que sens dubte t'allibera i et dona pau, que fa que la teva mirada torni a ser més lleugera i alegre. Gràcies Víctor!
Anaïs Pineda

25% de descompte en el primer massatge

Demana hora o més informació:

Massatges